Adverteren

Adverteren op ons platform is opvallen. We vertonen banners in drie formaten op niet-mobiele schermen, terwijl we voor mobiele schermen hebben gekozen voor banners in het formaat 300 x 250. Zo is elke vertoonde banner optimaal te bekijken en sorteert elke impressie het best mogelijke effect.

Elke banner op onze website rouleert over alle voor dat formaat banner beschikbare posities binnen ons platform. Zo komt ook uw banner overal in beeld en zijn er geen voorkeursposities.

Banner 728 x 90
Met een leaderboard bovenaan elke pagina en elk bericht valt u op niet-mobiele schermen behoorlijk op. Dit formaat banner vertonen we uitsluitend op niet-mobiele schermen, en staat altijd bovenaan.

Banner 600 x 200
Deze banner staat onderaan elk nieuwsbericht op ons platform, op een plek waar de banner altijd in beeld komt. Door het formaat van de banner is het een zeer goede blikvanger met een overwegend zeer goede CTR.

Banner 300 x 250
De banner die letterlijk op elke plek te vinden is, dankzij een goed formaat altijd optimaal oogt en behalve in de sidebar op niet-mobiele schermen op elk mobiel toestel overal kan verschijnen. Het echte werkpaard onder de banners.

Tarieven 2022
Banners vertonen we op basis van zowel CPM als CPC. Ongeacht het gekozen formaat banner bedragen de kosten € 0,15 per klik of € 10,00 per 1.000 impressies. Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Als alternatief kan er worden gekozen voor adverteren op jaarbasis, waarbij er geen beperkingen gelden ten aanzien van het aantal vertoningen en/of het aantal in die tijd gegenereerde kliks.  Het tarief voor adverteren per jaar bedraagt 900 euro exclusief de BTW.

Minimum order
Adverteren op ons platform is mogelijk vanaf 300 euro exclusief de BTW, wat overeenkomst met 2.000 kliks of 30.000 impressies. Na het plaatsen van uw advertentie zenden wij u een factuur met het verzoek deze te voldoen binnen acht dagen netto.

Goede doelen
Charitatieve instellingen kunnen gratis adverteren op ons platform, waarbij we opmerken dat het aan de redactie is te bepalen welk goed doel wanneer de ruimte krijgt. Per doel draait een banner gedurende maximaal 30 dagen mee in ons systeem.

Zelf regelen
Al uw advertenties en campagnes kunt zelf 24/7 managen, en ook de statistieken kunt u via uw persoonlijke dashboard inzien wanneer u dat wilt. Zo houdt u grip op uw budget, en kunt u uw banner wisselen wanneer het u uitkomt.

Meer weten?
Neem gerust eens contact met ons op.